Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu


Αναζήτηση θεμάτων ιστολογίου

Συναξάριον


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

Χαιρετισμοί προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Χαιρετισμοί προς την Υπεραγία Θεοτόκο
Καντε κλικ στην εικόνα της Παναγίας και διαβάστε τους

Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως

Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως
Καντε κλικ στην φωτογραφία και διαβάστε

Η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου από την Ι.Μ. Ομπλού

Η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου από την Ι.Μ. Ομπλού
Καντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το Video

Συμβουλές πριν από την Εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία

Συμβουλές πριν από την Εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία
Καντε κλικ στην φωτογραφία για να εμφανισθεί το θέμα

Πριν τον Γάμο...

Πριν τον Γάμο...
Καντε κλικ στην φωτογραφία για να εμφανισθεί το θέμα

Δυο λόγια για τη βάπτιση του παιδιού σας

Δυο λόγια για τη βάπτιση του παιδιού σας
Καντε κλικ στην φωτογραφία για να εμφανισθεί το θέμα

Πότε και πώς νηστεύομε;

Πότε και πώς νηστεύομε;
Καντε κλικ στην φωτογραφία για να εμφανισθεί το θέμα

Το σημείο του Σταυρού

Το σημείο του Σταυρού
Καντε κλικ στην φωτογραφία για να εμφανισθεί το θέμα

Blog Archive

Από το Blogger.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τετάρτη 18 Μαΐου 2016
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF


Φτιάξτε το δικό σας σπιτικό γλυκό, οικονομικά, εύκολα, γρήγορα και με φρούτα, για πιο υγιεινά.

Υλικά
4-5 μπανάνες σχετικά ώριμες
200γρ μαργαρίνη
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 φλιτζάνι ζάχαρη κρυσταλλική
3 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό
3 αυγά
3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε τη μαργαρίνη και τη μαύρη ζάχαρη, χωρίς να βράσουν. Ρίχνουμε τη λιωμένη μαργαρίνη και τη ζάχαρη σε ένα στρογγυλό ταψί. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες. Τις τοποθετούμε τη μία δίπλα στην άλλη μέσα στη λιωμένη μαργαρίνη, ώστε να καλύψουν όλη την επιφάνεια του ταψιού.

Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Αναμιγνύουμε καλά και φτιάχνουμε μια υγρή ζύμη την οποία ρίχνουμε στο ταψί πάνω από τις μπανάνες έτσι ώστε να καλυφθούν εντελώς. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια, για περίπου 50 λεπτά.

Βγάζουμε το ταψί, το αφήνουμε να κρυώσει καλά και στη συνέχεια αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα. Αφήνουμε να περάσει τουλάχιστον 1 ώρα πριν κόψουμε το γλυκό, έτσι ώστε να παραμείνουν επάνω οι μπανάνες και η καραμέλα να κατέβει στο παντεσπάνι και να το εμποτίσει.

πηγή:e-kefalonia.net

Ο Ναός μας εξωτερικά

Κυριακή στην Ενορία - Αφιέρωμα στον Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών Πατρών

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ - Εξωτερικά πλάνα Ναού

Ο ΝΑΟΣ ΜΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ (παλαιότερο video)


Θείες Λειτουργίες εβδομάδος

Θείες Λειτουργίες εβδομάδος
Κυριακή 28/7

Λαμπρὰ Ἐγκαίνια τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ τοῦ Ἁγίου Ἀντωνίου στὴν περιοχὴ Κρύα Ἰτεῶν Πατρῶν

Λαμπρὰ Ἐγκαίνια τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ τοῦ Ἁγίου Ἀντωνίου στὴν περιοχὴ Κρύα Ἰτεῶν Πατρῶν
Καντε κλικ στη φωτογραφία για να εμφανισθεί το θέμα

Ἐτελέσθησαν τὰ θυρανοίξια στὸν νεόδμητο Ἱερὸ Ναὸ τοῦ Ὁσίου Ἀντωνίου τοῦ Μεγάλου στὰ Κρύα Ἰτεῶν

Ἐτελέσθησαν τὰ θυρανοίξια στὸν νεόδμητο Ἱερὸ Ναὸ τοῦ Ὁσίου Ἀντωνίου τοῦ Μεγάλου στὰ Κρύα Ἰτεῶν
Καντε κλικ στη φωτογραφία για να εμφανισθεί το θέμα

συνταγή για Πρόσφορο

συνταγή για Πρόσφορο
Καντε κλικ στο πρόσφορο και διαβάστε

Πώς θα βρείτε το Ναό μας

Ασματική Ακολουθία Οσίου Πατρός Αντωνίου του Μεγάλου

Ασματική Ακολουθία Οσίου Πατρός Αντωνίου του Μεγάλου
Καντε κλικ στην εικόνα για να την κατεβάσετε

Ασματική Ακολουθία Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους

Ασματική Ακολουθία Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους
Καντε κλικ στην εικόνα για να την κατεβάσετε